Tuesday, March 28, 2006

La oss pule i pariserhjulet!

I dag var vi på Porsgrunn vgs. så utrolig heldige å få besøk fra storbyen. Fire flotte ungdommer fra ROK (Russens Organisasjons Komite) hadde tatt turen ut til oss i utkantnorge.

Phillip som den ene av de fire het fortalte at de dro rundt på diverse skoler for å fortelle om Tusenfryd og Tryvannstreffene, fordi de mente at sitat "Dere som bor langt vekk også skal få sjansen til å dra på russetreff".
Phillip kunne også fortelle at vi kom til å ha det kjempe kult der, fordi vi kunne pule (med tynn l) akkurat der det passet oss. En av jentene (husker ikke navnet hennes) sa at de hadde et veldig stort pariserhjul som vi også kunne pule i, og ifra toppen av pariserhjulet kunne vi se hele Oslo (eller helt til verdens ende, som hun kalte det).

William kunne stolt fortelle at de kunne tilby oss konserter med for eksempel Paper Boys (Hurra!). William fortalte også at han var glad i festivaler og at han hadde vært på både Quarten og Roskilde, men han måtte innrømme at Tryvann var mye bedre!

De avrundet det hele med å fortelle at de så gjerne ville ha oss der, for de visste at vi kunne både drekke og feste. Og hvis det ble problemer med å dra så langt, kunne de godt ta seg bryet med å bestille en buss for å hente oss.

Takk forbesøket; William, Phillip og jentene. Koselig å få besøk av dere, håper vi sees en annen gang og at jeg da er i besittelse av batong eller annet slagvåpen for dere trenger virkelig å få banket litt vett inn i de søte pannebånd bekledde hodene deres.

Nuss fra Lily.

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Haha, sinnsykt bra :)

16:25  
Anonymous Anonymous said...

faen ja, de var jævlige.

09:46  

Post a Comment

<< Home